Felügyeleti pályamester

Az ajánlott munka irodai környezetben és szabadban végezett, nagy pontosságot igénylő munka. A pályafelügyeleti tevékenységben, az operatív feladatokat ellátó legfontosabb munkatársunk. A munkakör betöltőjének fő feladata, hogy az irányítása alá tartozó pályamesteri szakasz vágányhálózatán rendszeres ellenőrzési, felügyeleti és munkáltatási feladatokat lásson el. Biztosítsa a vasúti forgalom zavartalan lebonyolítását a felügyeletére bízott vonalhálózaton. Felügyeleti tevékenysége során rendszeresen végez műszeres méréseket, ellenőrzéseket, mozdonybeutazásokat, bejárásokat.
A felügyeleti tevékenység során gyűjtött adatok alapján munkatársaival közösen, szervezi a fizikai dolgozók (vonalgondozók és kitérőlakatosok és pályamunkások) munkáltatását, tervezi a nagyobb külső cégek bevonásával járó munkákat. Számítógépes környezetben végzi az elvégzett munkák elszámolását, a szakanyagokkal kapcsolatos anyaggazdálkodást. A jelentkezést azoktól várjuk, szeretnek esetenként a szabadban dolgozni, szeretik a pontosságot, tudnak csapatként dolgozni, irányítani és a kapott utasítások alapján önálló munkavégzésre alkalmasak.

Oldal felolvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support