2018/2019


yt

Erasmus+
2018.szeptember 10-14.

Külföldi diákokat köszöntöttek a Városházán. Az Erasmus + projekt új állomásaként külföldi vendégek (litván, macedón, olasz, török) érkeznek iskolánkba 2018. szeptember 10. és 14. között.

yt

Verébavató
2018.szeptember 27.

Az idei tanévben iskolánk hagyományaihoz híven most is megrendezésre került a kilencedik osztályos tanulók VERÉBAVATÓ ünnepsége. Most, is mint minden évben a felsőbb évfolyamosok és osztályfőnökeik állították össze az izgalmas feladatsort.

yt

Pályaválasztási kiállítás
2018.október 11-12.

A XIX. alkalommal megrendezett eseményen idén 78 kiállító vár téged is! Ha pályaválasztás előtt állsz hasznos információkkal gazdagodhasz életpályájád megtervezéséhez.

yt

Megemlékezés ’56-ról
2018.október 19.

Október 19-én a negyedik óra után tartottuk iskolánkban a megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharcról. A köszönet ezúttal a 9.Ny. osztályt illeti, akik Lakatosh Karolina tanárnő vezetésével vers, próza, interjúk, film- és ppt-vetítés bevonásával készítették el és mutatták be a műsorukat. Ezután 12.00-tól Rácz István emléktábláját koszorúztuk meg az iskola bejáratánál.

yt

Nyílt nap
2018.november 23.

Iskolánk nyílt napot tartott az érdeklődő szülők és diákok részére, hogy betekintést nyerjenek iskolánk mindannapjaiba. A nyílt nap első felében az iskola igazgatója és a meghívott vendégek tartottak rövid előadásokat az iskola jelenéről-jövőjéről, valamint a felvétel rendjéről a szülők számára. Ezt követően a szülők és diákok részt vehettek egy-egy tanítási órán.

yt

Karácsonyi műsor
2018.december 20.

A köszönet ezúttal a 9.A. osztályt illeti, akik Tajthy Judit tanárnő vezetésével vers, próza, interjúk, és ppt-vetítés bevonásával készítették és mutatták be a műsorukat.

Bűnmegelőzés napja
2019.április 12.

Április 12. a Bűnmegelőzés napjává nyílvánította dr. Pintér Sándor belügyminiszter. A megyei Rendőr Főkapítányság Bűnmegelőzési osztályának vezetője dr. Kovács Attila Biztonságos élettér címmel előadást tartott az iskolában.
Teljes videó megtekinthető itt.

yt

Erasmus+
2019.április 29. – május 03.

Erasmus program keretében török, portugál, magyar, bolgár, olasz diákok látogattak a Városházára! A magyarországi program során – többek között – megtekintették a Tiszalöki Vízierőművet, Szabolcsveresmarti tározót és a napelemparkot, Magyarország fővárosát Budapestet, Nyíregyházi szennyvíztisztítótelepet.
Oldal felolvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support