2017/2018


yt

TANÉVNYÍTÓ
2017.szeptember 1.

Szeptember 1-jén 7:45-kor nagy várakozással gyülekeztek kilencedikeseink az iskola udvarán.
A 8:00-kor kezdődő ünnepségen a három 9. évfolyamos osztályt igazgató úr köszöntötte, majd az ünnepség végeztével az osztálytermükbe vonultak az osztályfőnökök vezetésével.

yt

VERÉBAVATÓ
2017.szeptember 14.

A DÖK lelkes munkájának köszönhető az idén is tréfás avatáson, játékos vetélkedőn vehettünk részt, s természetesen előtte mind a három 9. osztály előadhatta tréfás, ügyességi bemutatkozó produkcióját, amely alapján a zsűritagok – tanáraink –felmérhették menyire kovácsolódott össze egy-egy csapat szeptemberben.

yt

NYÍLT NAP
2017.szeptember 29.

Iskolánk a Nyílt nap programjával segítette az általános iskolás tanulókat, szülőket a középfokú továbbtanulásban. A Nyílt nap program lehetőséget biztosított egy személyes találkozásra iskolánkkal, illetve a felmerülő kérdések megbeszélésére. A látogatás során megismerhették képzéseink, megtapasztalható volt az iskola hangulata és megbeszélhették az egyéni kérdéseiteket is.

yt

PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS
2017.október 11-12.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 18. „Dönts jól, jövőd a tét!” rendezvénysorozatán mintegy nyolcvan kiállító volt jelen, köztük cégek, szolgáltatók, potenciális munkaadók, középfokú és felsőfokú oktatási intézmények.

yt

MEGEMLÉKEZÉS ’56-RÓL
2017.október 20.

Iskolánk idén is színvonalas műsorral emlékezett meg az 1956-os eseményekről. A köszönet ezúttal a 10.A. osztályt illeti, akik Leskovicsné Farkas Mónika tanárnő vezetésével vers, próza, interjúk, film- és ppt-vetítés bevonásával készítették el és mutatták be a műsorukat.
A megemlékezéssel célunk az volt, hogy a mai emberek szemszögéből is bemutassuk a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményét.

yt

KITÜNTETÉS A PEDAGÓGUSNAPON
2018.május 31.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként „Oktató-Nevelő Munkáért” „Vietórisz József-díj” kitüntetést adományozott további 15 pedagógusnak. Konrád Elvira a Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakgimnáziumának igazgatóhelyettese, tanára.
Oldal felolvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support