2017/2018


yt

TANÉVNYÍTÓ
2017.szeptember 1.

Szeptember 1-jén 7:45-kor nagy várakozással gyülekeztek kilencedikeseink az iskola udvarán.
A 8:00-kor kezdődő ünnepségen a három 9. évfolyamos osztályt igazgató úr köszöntötte, majd az ünnepség végeztével az osztálytermükbe vonultak az osztályfőnökök vezetésével.

yt

VERÉBAVATÓ
2017.szeptember 14.

A DÖK lelkes munkájának köszönhető az idén is tréfás avatáson, játékos vetélkedőn vehettünk részt, s természetesen előtte mind a három 9. osztály előadhatta tréfás, ügyességi bemutatkozó produkcióját, amely alapján a zsűritagok – tanáraink –felmérhették menyire kovácsolódott össze egy-egy csapat szeptemberben.

yt

NYÍLT NAP
2017.szeptember 29.

Iskolánk a Nyílt nap programjával segítette az általános iskolás tanulókat, szülőket a középfokú továbbtanulásban. A Nyílt nap program lehetőséget biztosított egy személyes találkozásra iskolánkkal, illetve a felmerülő kérdések megbeszélésére. A látogatás során megismerhették képzéseink, megtapasztalható volt az iskola hangulata és megbeszélhették az egyéni kérdéseiteket is.

yt

PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS
2017.október 11-12.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 18. „Dönts jól, jövőd a tét!” rendezvénysorozatán mintegy nyolcvan kiállító volt jelen, köztük cégek, szolgáltatók, potenciális munkaadók, középfokú és felsőfokú oktatási intézmények.

yt

MEGEMLÉKEZÉS ’56-RÓL
2017.október 20.

Iskolánk idén is színvonalas műsorral emlékezett meg az 1956-os eseményekről. A köszönet ezúttal a 10.A. osztályt illeti, akik Leskovicsné Farkas Mónika tanárnő vezetésével vers, próza, interjúk, film- és ppt-vetítés bevonásával készítették el és mutatták be a műsorukat.
A megemlékezéssel célunk az volt, hogy a mai emberek szemszögéből is bemutassuk a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményét.

yt

KITÜNTETÉS A PEDAGÓGUSNAPON
2018.május 31.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként „Oktató-Nevelő Munkáért” „Vietórisz József-díj” kitüntetést adományozott további 15 pedagógusnak. Konrád Elvira a Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakgimnáziumának igazgatóhelyettese, tanára.