2016/2017


yt

Verébavató
2016. október.15

Minden évben nagy esemény az elsőéves diákok és az újonnan érkezett tanáraik felavatása. Ez a “Verébavató”. Humoros keretek közepette, műsorszámokkal tarkítva lesznek a “Verebek” iskolánk “teljes jogú” tagjává. Az avatást mindig a harmadévesek szervezik és bonyolítják le.

yt

Szakmai kirándulás
2016. október.24

Ezek a tanítási órától eltérő szervezeti formában lezajló foglalkozások teljes értékű tanulmányi munkának tekinthetők megfelelő előkészítés és kivitelezés esetén. Lehetőséget nyújtanak a technológiai folyamatok, berendezések valóságos környezetben való megfigyelésére, értékes tapasztalatok szerzésére.

yt

LEGO-val az állatvédelemért
2016. október.27

Tizenkét iskola közel száz diákja vett részt az Állati Építés című programon, amelyet a nyíregyházi LEGO-gyár, a Wesselényi Miklós Szakgimnázium és Szakiskolában működő Tekerd! csoport és a Nyíregyházi Állatpark közreműködésével szerveztek meg.

yt

Nyílt nap
2016. november.25

Kedves Szülők és Diákok! Köszönjük, hogy felkeresték iskolánkat a Nyílt napon 2016.11.25-én, és megtekintették diákjaink és pedagógusaink munkáját. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

yt

Gyárlátogatás Lentiben
2016. december 01-02.

A CREATON valamennyi Kerámia cserepe bizonyítékot jelent az általuk hirdetett minőségfilozófiára optimális méretbeli pontosságuknak és különösen finom, sima felületüknek köszönhetően.

yt

Mikulás szépségverseny
2016. december 06.

December 6-án megrendeztük a Mikulás és krampusz-szépségverseny.

yt

Lengyelországban jártunk
2017. április

A tavalyi nagy sikerű kirándulást megismételve idén áprilisban ismét ellátogattunk Krakkóba. A 49 diákból és négy kísérőtanárból álló csoport a három nap alatt nemcsak a gyönyörű királyváros nevezetességeit ismerhette meg, hanem ellátogattunk a várostól hetven kilométerre fekvő Auschwitz-Birkenau Múzeumba is.

yt

40. Old Boys kosárlabda gála
2017. május.20

Az idén a 40. jubileumi alkalommal rendezték meg az Old Boys kosárlabda gálát. Emléktábla avatás volt Jeszenszki István tiszteletére! Tatos István testnevelőre, Gergely Tamásra és Jeszenszki István játkostársainkra emlékeztünk.


yt

Túr túra
2017. május.25-27

Se nem rövid se nem hosszú Túr – Öreg Túr vízitúra (Nagyhódos – Túristvándi)
Ezt a kenutúránkat azoknak a kalandvágyó vízitúrázóknak javasoljuk, akik szeretnék megismerni a Túr és az Öreg Túr folyót Magyarországon.