2016/2017


yt

Verébavató
2016. október.15

Minden évben nagy esemény az elsőéves diákok és az újonnan érkezett tanáraik felavatása. Ez a “Verébavató”. Humoros keretek közepette, műsorszámokkal tarkítva lesznek a “Verebek” iskolánk “teljes jogú” tagjává. Az avatást mindig a harmadévesek szervezik és bonyolítják le.

yt

Szakmai kirándulás
2016. október.24

Ezek a tanítási órától eltérő szervezeti formában lezajló foglalkozások teljes értékű tanulmányi munkának tekinthetők megfelelő előkészítés és kivitelezés esetén. Lehetőséget nyújtanak a technológiai folyamatok, berendezések valóságos környezetben való megfigyelésére, értékes tapasztalatok szerzésére.

yt

LEGO-val az állatvédelemért
2016. október.27

Tizenkét iskola közel száz diákja vett részt az Állati Építés című programon, amelyet a nyíregyházi LEGO-gyár, a Wesselényi Miklós Szakgimnázium és Szakiskolában működő Tekerd! csoport és a Nyíregyházi Állatpark közreműködésével szerveztek meg.

yt

Nyílt nap
2016. november.25

Kedves Szülők és Diákok! Köszönjük, hogy felkeresték iskolánkat a Nyílt napon 2016.11.25-én, és megtekintették diákjaink és pedagógusaink munkáját. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

yt

Gyárlátogatás Lentiben
2016. december 01-02.

A CREATON valamennyi Kerámia cserepe bizonyítékot jelent az általuk hirdetett minőségfilozófiára optimális méretbeli pontosságuknak és különösen finom, sima felületüknek köszönhetően.

yt

Mikulás szépségverseny
2016. december 06.

December 6-án megrendeztük a Mikulás és krampusz-szépségverseny.

yt

Lengyelországban jártunk
2017. április

A tavalyi nagy sikerű kirándulást megismételve idén áprilisban ismét ellátogattunk Krakkóba. A 49 diákból és négy kísérőtanárból álló csoport a három nap alatt nemcsak a gyönyörű királyváros nevezetességeit ismerhette meg, hanem ellátogattunk a várostól hetven kilométerre fekvő Auschwitz-Birkenau Múzeumba is.

yt

40. Old Boys kosárlabda gála
2017. május.20

Az idén a 40. jubileumi alkalommal rendezték meg az Old Boys kosárlabda gálát. Emléktábla avatás volt Jeszenszki István tiszteletére! Tatos István testnevelőre, Gergely Tamásra és Jeszenszki István játkostársainkra emlékeztünk.


yt

Túr túra
2017. május.25-27

Se nem rövid se nem hosszú Túr – Öreg Túr vízitúra (Nagyhódos – Túristvándi)
Ezt a kenutúránkat azoknak a kalandvágyó vízitúrázóknak javasoljuk, akik szeretnék megismerni a Túr és az Öreg Túr folyót Magyarországon.

Oldal felolvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support