2015/2016


yt

OSZTV
216.április.06 – 2016.április.08

2016. április 06-08. között lezajlott a vízgazdálkodás szakmacsoportban az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője, a Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi- Vízügyi Szakközépiskolájában, Nyíregyházán. A versenyzők Barcsról, Békéscsabáról, Szolnokról és Nyíregyházáról érkeztek.

yt

39. OLD BOYS KUPA
2016.április.16

Immár harminckilencedik alkalommal rendezték meg a nyíregyházi Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskolában, vagyis az Éviszben az öregdiák kosárlabda-találkozót, amelyen az intézmény korábbi 45 diákja pattogtatta a labdát. Sokaknak a távolság sem jelentett akadályt, hiszen a fővárosból és a Dunántúlról is érkeztek az eseményre, hogy találkozhassanak a korábbi iskola- és csapattársakkal.

yt

BALLAGÁS
2016.április.30

A ballagás napján a tanulók az iskola folyosóin vonulnak végig, a zászlóvivőt követve.Vállukon tarisznya függ, melybe pogácsa, só, föld, aprópénz, valamint az intézmény fényképe kerül, rendszerint az alsóbb éves diákok jóvoltából. A szülők, hozzátartozók virággal vagy egyéb ajándéktárggyal köszöntik ballagó gyermeküket, családtagjukat.