2015/2016


yt

OSZTV
216.április.06 – 2016.április.08

2016. április 06-08. között lezajlott a vízgazdálkodás szakmacsoportban az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője, a Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi- Vízügyi Szakközépiskolájában, Nyíregyházán. A versenyzők Barcsról, Békéscsabáról, Szolnokról és Nyíregyházáról érkeztek.

yt

39. OLD BOYS KUPA
2016.április.16

Immár harminckilencedik alkalommal rendezték meg a nyíregyházi Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskolában, vagyis az Éviszben az öregdiák kosárlabda-találkozót, amelyen az intézmény korábbi 45 diákja pattogtatta a labdát. Sokaknak a távolság sem jelentett akadályt, hiszen a fővárosból és a Dunántúlról is érkeztek az eseményre, hogy találkozhassanak a korábbi iskola- és csapattársakkal.

yt

BALLAGÁS
2016.április.30

A ballagás napján a tanulók az iskola folyosóin vonulnak végig, a zászlóvivőt követve.Vállukon tarisznya függ, melybe pogácsa, só, föld, aprópénz, valamint az intézmény fényképe kerül, rendszerint az alsóbb éves diákok jóvoltából. A szülők, hozzátartozók virággal vagy egyéb ajándéktárggyal köszöntik ballagó gyermeküket, családtagjukat.
Oldal felolvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support